Adli - İdari Yargı Hakimlik Sınavına Hazırlık Kursumuz Tamamlandı
11 Ocak 2018

Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak Hakimlik Akademisi işbirliğiyle gerçekleştirdiğimiz Adli – İdari Yargı Hakimlik Sınavına Hazırlık Kursumuz hafta içi ve hafta sonu olmak üzere iki grup olarak Haliç Yerleşkemizde tamamlandı.

Bu sene 2.’si düzenlenen eğitimimiz, 400 saat devam etmiş olup Hukuk, İktisadi ve İdari Bilimler ve Siyasal Bilimler Fakültesi gibi fakültelerden mezun olmuş durumda olan adayların fakültelerde öğrenmiş oldukları teorik bilgilerin desteklenip, sınav ve soru teknikleri aktarılarak hakim adaylarının girecekleri sınavlara ve mülakatlara eksiksiz bir şekilde hazırlanması amaçlanmıştır.

15 eğitmenin görev alacağı eğitimde son 3 hafta kamp programı olarak gerçekleştirilmiştir.