FSMVÜ | Adli Yargı, Hakimlik ve Savcılık Eğitim Programı
Adli Yargı, Hakimlik ve Savcılık Eğitim Programı

Adli/İdari Yargı Hakimlik Sınavına Hazırlık Eğitiminin amacı; Hukuk, İİBF ve SBF gibi fakültelerden mezun olmuş durumda olan adayların fakültelerde öğrenmiş oldukları teorik bilgilerin desteklenip, sınav formatına da uygun bir şekilde eğitimlerde verilerek Hakim adaylarını girecekleri sınavlarda ve mülakatlarda eksiksiz bir şekilde hazırlamaktır.

1.Modül:

ADLİ YARGI

Anayasa, İdare Hukuku, İyuk, Medeni Hukuk, Borçlar Hukuku, Ceza Hukuku, Medeni Usul, Ticaret Hukuku, İcra İflas Hukuku, Tarih ve Matematik eğitimlerinden oluşmaktadır.

2.Modül:

İDARİ YARGI

Anayasa, İdare Hukuku, İyuk, Medeni Hukuk, Borçlar Hukuku, Ceza Hukuku, Medeni Usul, İktisat, Maliye, Vergi Hukuku, Türkiye Vergi Sistemi, Tarih ve Matematik eğitimlerinden oluşmaktadır.

Hukuk Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi okuyan ya da mezunlar ve üniversitede yeterli derecede hukuk eğitimi almış adaylar katılabilir​.

Cumartesi - Pazar

*Cuma günleri 19.00-22.00 saatleri arasına ek ders konulabilmektedir.

09:00 – 18:00

3000 TL + KDV*

*9 Şubata kadar kayıt olan ilk 50 kişiye 700 TL indirim yapılacaktır.