Arapça Yeterlilik Sınavına Hazırlık Kursumuza Tamamlandı
10 Kasım 2016

Arapça Yeterlilik Sınavına Hazırlık Kursumuza Farklı Üniversitelerin Öğrencileri De Katıldı

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Turan ARSLAN yönetiminde, Arapça Kursları Koordinatörü Prof. Dr. Ali BULUT’un rehberliğinde hazırlanan ve Topkapı Yerleşkesi'nde düzenlenen Arapça Yeterlilik Sınavına Hazırlık Kursu 2 Eylül Cuma günü tamamlandı.

Üniversitemizin uzman eğitim kadrosu tarafından verilen 120 saatlik eğitim, İslami İlimler Fakültesi öğrencilerimizin Hazırlık sınıfı muafiyet sınavlarında başarılı olmaları amacıyla gerçekleştirildi. Donanımlı bir içeriğe sahip olan kurslarımıza üniversitemiz öğrencilerinin yanı sıra farklı üniversitelerin öğrencileri de katılım gösterdi.