FSMVÜ | Dil Medeniyettir: 1.Kur Haftaiçi Arapça Kursumuz Tamamlandı
Tamamlanan Programlar
Dil Medeniyettir: 1.Kur Haftaiçi Arapça Kursumuz Tamamlandı

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi ve Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen 1.kur Haftaiçi Arapça Kursu, Topkapı Yerleşkesi'nde 19 Aralık Pazartesi günü tamamlandı.

İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Turan ARSLAN’ın desteği ve Arapça Kurs Koordinatörü Prof. Dr. Ali BULUT’un koordinatörlüğünde Arapça’nın kaliteli ve doğru öğrenilmesi parolasıyla 15. döneme giren eğitimlerimize toplumun her kesiminden ve her yaş grubundan katılımlar devam etmektedir.

100 saatlik bir eğitim sürecini kapsayan kursumuzda eğitim materyali olarak Arapça’nın etkili ve kolay bir şekilde öğrenilmesi adına Silsiletü’l-Lisan Arapça Dil Serisi kullanılmaktadır.

Eğitimimizin son gününde, yapılan değerlendirme sınavında başarılı olan katılımcılarımız, kurs bitirme belgesi almaya hak kazandılar.