FSMVÜ | Genel İngilizce Eğitim Programı
Genel İngilizce Eğitim Programı

Yabancı dil eğitim metodu ‘’Konuşturma Odaklı Yaklaşım’’ üzerine kurulmuştur. Öncelikle konuşma, dinleme, okuma ve yazma olmak üzere dört ana yetenekte yoğunlaştırılmaktadır. Kariyeriniz için konuşma yeteneğinizi mümkün olan en kısa zamanda geliştirmek için kursiyerlerimize birçok farklı ve eğlenceli aktiviteler sunulmaktadır. Öncelikle dile hâkimiyet seviyenizi tespit ederek, bireye özel hedefler doğrultusunda programlarımız şekillendirilir. Eğitim süresince kursiyerleri her an destekleyecek özel danışmanlar ( Coach ) mevcuttur.Her seviye 110 ders olarak tamamlanmakatdır.

Her gün düzenli olarak danışmanlar kursiyer gelişimini takip etmektedir. Kurumumuzda klasik yöntemlerden farklı olarak yabancı dilleri “Eğlenerek Öğreneceksiniz’’. Öğrencilerimiz kurs süresince düzenli olarak seviye tespit sınavları olurlar ve bir seviyeden diğer bir seviyeye geçerken de “Seviye Sınavılarına’’ girerler.

Başarı durumunun sürekli takip edilmesi, öğrencilerin zaman kaybetmemesi açısından da önemli olduğundan, öğretim süreci boyunca öğrenciler uzman öğretmenler tarafından sürekli gözlemlenir. Olası bir başarısızlık durumunda bu başarısızlığın sebeplerine bağlı olarak ücretsiz eğitim tekrarı sağlanır.

Eğitim süresi boyunca kaçırılan derslerdeki eksiklikleri veya zorlanılan konuları öğretmenle birebir tekrar etmek için, istenilen gün ve saatte randevu alma olanağı mevcuttur.

SPEAKING CLUB (KONUŞMA KULÜBÜ)

Öğrenciler yabancı dil öğreniminin temel taşlarından biri olan konuşma yeteneğini geliştirmek için yabancı uyruklu öğretmenler eşliğinde sürdürülen bu aktivitelerimize katılabilirler. Düzenli katılan öğrencilerimiz diğerlerine nazaran daha fazla alanda konuşma yeteneğini geliştirebilirler.

LISTENING/CINEMA CLUB (DİNLEME VE SİNEMA KULÜBÜ)

Öğrenciler konuşma yeteneklerinin yanı sıra dinleme yeteneklerini de geliştirmek üzere yabancı uyruklu öğretmenler tarafından yürütülen bu aktiviteye katılabilirler. Aktivite de izlenen özel amaçlı filmlerle ilgili alıştırmalar yapılıp izlenen filmlerin sözlü ve yazılı olarak özetlenmesi sağlanmaktadır.

READING/WRITING CLUB (OKUMA VE YAZMA KULÜBÜ)

Öğrenciler okuma ve yazma yeteneklerini geliştirmek için Türk ve yabancı uyruklu öğretmenler eşliğinde okuma ve yazma alıştırmaları yapabilir. Sözcük dağarcıklarını geliştirerek konuşmalarında akıcılığı yakalamaları sağlanmaktadır.

SEVİYELER

1. ELEMENTARY
  2. PRE-INTERMEDIATE
  3. INTERMEDIATE
  4. UPPER-INTERMEDIATE
  5. ADVANCED

İngilizce alanında kendini geliştirmek isteyen herkes katılabilir.

110 Ders

Cumartesi-Pazar