Anasayfa  |   İletişim  | EN
FSMVÜ | Genel İngilizce Eğitim Programı
Genel İngilizce Eğitim Programı

Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı kriterlerine uygun tasarlanan İngilizce başlangıç seviyesi kursu dâhilinde Cambridge University Press yayınevinin Empower kitabı kullanılmaktadır. Ders konuşma, okuma, yazma ve dinleme olan dört beceriyi gerekli dilbilgisi ve kelime bilgisi ile birlikte sunmakta ve çeşitli etkinlikler ile bu becerilerin geliştirilmesini sağlamaktadır. Kurs sonunda katılımcıların temel düzeydeki konuşmaları yapabilmesi, ihtiyaçlarını karşılayabilmesi, kendisine sorulan soruları cevaplayabilmesi ve yine temel düzeyde kendisini yazılı olarak ifade edebilmesi amaçlanmaktadır.

SPEAKING CLUB (KONUŞMA KULÜBÜ)

Öğrenciler yabancı dil öğreniminin temel taşlarından biri olan konuşma yeteneğini geliştirmek için yabancı uyruklu öğretmenler eşliğinde sürdürülen bu aktivitelerimize katılabilirler. Düzenli katılan öğrencilerimiz diğerlerine nazaran daha fazla alanda konuşma yeteneğini geliştirebilirler.

LISTENING/CINEMA CLUB (DİNLEME VE SİNEMA KULÜBÜ)

Öğrenciler konuşma yeteneklerinin yanı sıra dinleme yeteneklerini de geliştirmek üzere yabancı uyruklu öğretmenler tarafından yürütülen bu aktiviteye katılabilirler. Aktivite de izlenen özel amaçlı filmlerle ilgili alıştırmalar yapılıp izlenen filmlerin sözlü ve yazılı olarak özetlenmesi sağlanmaktadır.

READING/WRITING CLUB (OKUMA VE YAZMA KULÜBÜ)

Öğrenciler okuma ve yazma yeteneklerini geliştirmek için Türk ve yabancı uyruklu öğretmenler eşliğinde okuma ve yazma alıştırmaları yapabilir. Sözcük dağarcıklarını geliştirerek konuşmalarında akıcılığı yakalamaları sağlanmaktadır.

SEVİYELER

1. ELEMENTARY
  2. PRE-INTERMEDIATE
  3. INTERMEDIATE
  4. UPPER-INTERMEDIATE
  5. ADVANCED

İngilizce alanında kendini geliştirmek isteyen herkes katılabilir.

110 Ders

Pazartesi-Salı-Çarşamba