FSMVÜ | İleri Düzey İngilizce Konuşma Kursu
İleri Düzey İngilizce Konuşma Kursu

Yabancı dil öğreniminde pratik vazgeçilmez bir unsurdur. Dil kullanıldıkça öğrenilir ve akıcılık bu şekilde sağlanır. Bu noktada hedef dile maruz kalmak ve konuşma imkânı bulmak dil öğrenmenin temel kriterlerinden biridir. İleri İngilizce konuşma kursumuzda temel İngilizce bilgisine sahip bireylerin konuşma ve dinleme pratiği imkânlarını artırarak İngilizce kullanımında akıcılık sağlamaları amaçlanmaktadır.

Neler Öğreneceksiniz

• İleri İngilizce konuşma kursunuz tamamladığınızda, Avrupa dil çerçevesine göre;
  1. Güncel konularla alakalı uzun konuşma ve sunumları anlayabilirsiniz
  2. Karmaşık tümcelerle yapılan tartışmaları takip edebilirsiniz.
  3. Televizyon haberlerini ve güncel olaylara ilişkin programların çoğunu anlayabilirsiniz.
  4. Standart dilin kullanıldığı filmlerin çoğunu anlayabilirsiniz.
  5. Öğrendiğim dili anadili olarak konuşan kişilerle anlaşmayı mümkün kılacak bir akıcılık ve doğallıkla iletişim kurabilirsiniz.
  6. Bildik konularlardaki tartışmalarda, kendi görüşlerimi açıklayıp destekleyerek etkin bir rol oynayabilirsiniz
  7. İlgi alanınıza giren çeşitli konularda açık ve ayrıntılı bilgi verebilirsiniz.
  8. Çeşitli seçeneklerin olumlu ve olumsuz yanlarını ortaya koyarak bir konu hakkında görüş bildirebilirsiniz.

• İleri İngilizce konuşma kursu, hâlihazırda İngilizce gramer bilgisi B1 seviyesi veya üstünde olup konuşma pratiği için destek isteyen öğrenciler için hazırlanmıştır. Kursumuza hazırlık seviyesinden doktora seviyesine kadar konuşma pratiğini geliştirmek isteyen herkes katılabilir.

Eğitimin sonunda sınav yapılacak olup başarılı olanlara Başarı Belgesi, Sınavı Geçemeyenlere ise Eğitim Katılım Belgesi verilecektir.

Eğitim Tarihi

05 Temmuz - 24 Ağustos 2021

Pazartesi: 13:00-16:00

Salı: 10:00-13:00

1.250 TL

Ön Kayıt için TIKLAYINIZ

*Ödeme için daha sonrasında bilgilendirme yapılacaktır.