İnşaat Mühendisliği Öğrencilerimize Özel Autocad Eğitimi Devam Ediyor
13 Nisan 2016

İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİLERİMİZE ÖZEL AUTOCAD EĞİTİMİ

Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak Yapı ve İnşaat Kulübü işbirliğiyle gerçekleştirdiğimiz Autocad Eğitimi Sertifika Programı Haliç Yerleşkemizde devam ediyor.

Eğitimimizde öğrencilerimizin mesleki gelişimlerine fayda sağlayacak olan program ve kullanım alanları detaylı bir şekilde anlatılıyor. Teknik çizim dünyasında bilgisayarın kullanımı için oluşturulmuş, tasarımlama ve sayısallaştırma ya da çizim ...işinin bilgisayar ortamında yapılmasına olanak veren AutoCAD yazılımı çoğunlukla mühendislik ve mimarlık gibi alanlarda kullanılıyor.

14 haftalık eğitimimizin son gününde yapılacak değerlendirme sınavında başarı gösteren katılımcılarımız ise katılım sertifikası almaya hak kazanacaklar.