Siber Güvenlik Önlemleri Ve Çözüm Yolları Konferansı
28 Mart 2016

Siber Güvenliği Can Güvenliği Kadar Önemlidir!

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi ve UITSEC işbirliğiyle hazırlanan Siber Güvenlik Konferansımız 2 Şubat Salı günü Topkapı Yerleşkemizde gerçekleşti. 

Konferansımıza İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştirakleri, İlçe Belediyeleri ile Tekirdağ, Kocaeli, Yalova, Sakarya Belediyeleri Bilgi İşlem Yöneticileri, uzmanları ve personelleri olmak üzere 64 farklı belediyeden 156 kişi katıldı.

Konferansımızın açılış konuşmasını yapan Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Avcı, üniversitemize adını veren Fatih Sultan Mehmet’in eğitime verdiği değeri yansıtan etkili bir hikaye paylaşarak üniversitemizin kuruluş misyonunu özetleyen “Sadece eğitim değil, değer de verir” sloganına vurgu yaptı.

Sürekli Eğitim Merkezi olarak değerli çözüm ortaklarıyla yapılan işbirlikleri çerçevesinde ortaya çıkan önemli işlere ve etkinliklere değinen Avcı, Siber Güvenlik Konferansı olmak üzere bu başarıda emeği geçen tüm Sürekli Eğitim Merkezi ve Kariyer Merkezi ekibine teşekkür etti. Siber güvenliğin günümüz dünyasındaki önemine vurgu yapan ve siber saldırılara karşı önlem alınması noktasına dikkat çeken Avcı, konuşmasını güvenlik konusuyla ilgili anlattığı bir anekdot ile sonlandırdı.