FSMVÜ | Yabancı Dil Seviye Belirleme Sınavı Kursu
Sınavlara Hazırlık Eğitimleri
Yabancı Dil Seviye Belirleme Sınavı Kursu

Kariyeriniz için mümkün olan en kısa zamanda adayları geliştirmek ve istedikleri sınav başarısını almalarını sağlamak.

- Yds sınav hazırlık eğitimi tamamı snava yönelik pratik geliştirme ve varolan altyapısal eksiklikleri gidermek üzere yapılmaktadır.

- Uygulamalı YDS  sınavı yaklaşık 4 saat, Toplam 120 soru ve 4 bölümden oluşmaktadır.

- YDS kelime , gramer , cloze test ,cümle tamamlama , çeviri , anlam bütünlüğünü bozan cümleler , ve paragraf sorularından oluşur . Sınav 80 dk sürer.

- YDS sınavına ; Yükseklinans öğrencileri , Doçent, doktora ve sanatla yeterlilik adayları , banka çalışanları(dil tazminatı), ya da yurt dışı görevleri nedeniyle yabancı dil seviyesini belgelemesi gereken kamu çalışanları , yurtdışında öğrenip görüp de diploma denkliği almak isteyen adaylar başvurabilir.

Cumartesi- Pazar

Topkapı Yerleşkesi