2.Kur Haftaiçi Arapça Kursumuz Başladı
25 Nisan 2016

Dil Medeniyettir: 2.Kur Haftaiçi Arapça Kursumuz Başladı

Fatin Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi ve Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen 2.kur Haftaiçi Arapça Kursu, Topkapı Yerleşkesi'nde 13 Nisan Çarşamba günü başladı.

İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Turan ARSLAN’ın desteği ve Arapça Kurs Koordinatörü Prof. Dr. Ali BULUT’un koordinatörlüğünde Arapça’nın kaliteli ve doğru öğrenilmesi parolasıyla 14. döneme giren eğitimlerimize toplumun her kesiminden ve her yaş grubundan katılımlar devam etmektedir.

100 saatlik bir eğitim sürecini kapsayan kursumuzda eğitim materyali olarak Arapça’nın etkili ve kolay bir şekilde öğrenilmesi adına Silsiletü’l-Lisan Arapça Dil Serisi kullanılmaktadır.

Eğitimimizin son gününde, yapılacak değerlendirme sınavında başarı gösteren katılımcılarımız, kurs bitirme belgesi almaya hak kazanacaklar.