Hizmetiçi Eğitim Programı Tamamlandı
31 Mart 2016

Hizmetiçi Eğitim Programımızı Çok Yönlü Düşünme Becerileri Ve  Çatışma Yönetimi Eğitimleriyle Tamamladık

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Genel Sekreterliği ve Personel Daire Başkanlığı yönetiminde, Sürekli Eğitim Merkezi organizasyonuyla düzenlenen İdari Personel Hizmetiçi Eğitim Programı 12 Mart Cumartesi günü Haliç Yerleşkesi’nde tamamlandı.

Eğitimimiz kahvaltı organizasyonunun ardından Personel Daire Başkanı Sayın Kadir Şahin’in açılış konuşmasıyla başladı. Şahin konuşmasında, söz konusu eğitim programlarının üniversite personellerinin kişisel gelişimleri için son derece önemli olduğuna vurgu yaparak bu tarz programların önümüzdeki sene içerisinde daha kapsamlı olarak devam edeceğini belirtti.

İdari kadrodan 155 personelin katıldığı eğitimin ilk oturumunda İlhan Soysal, çok yönlü düşünme becerileri üzerine bir anlatım gerçekleştirdi. Çok yönlü düşünme becerilerinin önemine vurgu yapan Soysal, söz konusu becerilerin iş yaşamında ve hayatın her alanında etkili kullanımına dair bilgi verdi. İş hayatı ve günlük hayattan etkili örnekler vererek sunumunu interaktif bir atmosferde tamamladı.

Eğitimimizin ikinci oturumunda ise Yrd. Doç. Dr. Itır Tarı, çatışma yönetimi üzerinde durdu. Çatışma yönetimi alanında genel bir çerçeve çizen Tarı, sunumunu güncel örnekler ve farkındalık yaratacak eğitsel uygulamalarla bitirdi.

Personelimizin soruları ve fikir paylaşımlarıyla katılım sağladığı eğitimimiz, hizmetiçi eğitim programının sonuncusu olması sebebiyle Genel Sekterimiz Alim Türkyılmaz’ın kapanış konuşmasıyla sona erdi. Eğitimlerin tüm personel için son derece faydalı olduğunu belirten Türkyılmaz, katılımları için tüm personele teşekkür etti.