Osnabrück Üniversitesi Arapça Eğitimi Başladı
17 Ağustos 2015

Medeniyetler İttifakı Enstitüsü ve Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği ile Osnabrück Üniversitesi öğrencilerine yönelik Hızlandırılmış Arapça Eğitimi 27 Temmuz 2015 itibariyle başladı.

Almanya Osnabrück Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslami İlimler Bölümü öğrencileri, katıldıkları bu programla farklı bir ülkede alanlarına dair yeni bilgiler öğrenme imkanı elde edecekler. Mevlevihane’nin huzurlu ortamında yapılan dersler öğrenciler için teorik bilgiyle beraber kültürel zenginliğimizi tanımaları açısından da son derece önemli olacak.

Üniversitemizin uzman eğitim kadrosu tarafından 37 kişilik öğrenci grubuna verilen eğitimler, 28 Ağustos 2015 tarihinde sona erecek. Program sonunda öğrenciler, alanlarına dair nitelikli bilgilerle beraber ülkemizin tarihi ve kültürel zenginliklerine dair farklı tecrübeler kazanarak ülkelerine dönmüş olacaklar.