Proje Döngüsü Yönetimi Tekniği İle Proje Yazım Atölyesi Eğitimi Tamamlandı
11 Ocak 2018

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Genel Sekreterliği ve Personel Daire Başkanlığı yönetiminde, Sürekli Eğitim Merkezi organizasyonuyla düzenlenen  Proje Döngüsü Yönetimi Tekniği İle Proje Yazım Atölyesi 04 - 05 Kasım tarihlerinde Fatih Yerleşkesi’nde tamamlandı.

Eğitimimizde, proje geliştirmek isteyen herkese bir proje yazım ve proje okuma tekniği olan proje döngüsü yönetimini öğretmek, kişinin, kurumun proje yapabilme kapasitesini artırmak, kurumun hibe ve desteklerden yararlanma potansiyelini nicelik ve nitelik olarak artırmak ile proje kültürü ve bilincini geliştirmek amaçlanmıştır.  

Eğitim içerisinde grup çalışması yapılarak proje döngüsü yönetimini kullanarak proje yazımı üzerine çalışmalar yapıldı. Bu sayede katılımcılar kendi birimleri veya Üniversite için yeni projeler geliştirebilecek bilgi ve beceriye sahip olması için gerekli çalışmalar gerçekleştirildi.

Personelimizin soruları ve fikir paylaşımlarıyla katılımın sağlandığı ve interaktif bir ortamda gerçekleştirilen eğitimimiz tamamlanmıştır.