UITSEC Siber Güvenlik Yaz Kampı
30 Temmuz 2018

Başvuru formunun yer aldığı link: goo.gl/ukiVaU

UITSEC SİBER GÜVENLİK YAZ KAMPI

Siber güvenlik yaz kampı için üniversite başvuruları devam ediyor.

Yapılan ön görüler 5 yıl içinde Türkiye genelinde 40.000’den fazla Siber Güvenlik uzmanına ihtiyaç duyulacağı yönünde. Bu alandaki yetişmiş insan kaynağı problemine çözüm olması ve ülkemizin siber güvenlik stratejilerine destek olmak amacı ile ücretsiz olarak gerçekleştirdiğimiz Siber Güvenlik Yaz Kampı için başvurular başladı.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlenecek olan UITSEC Siber Güvenlik Yaz Kampı’na üniversitelerin ön Lisans, Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora programında öğrenimlerine devam eden öğrenciler kabul edilecektir.

KAMP DETAYLARI

30 Temmuz – 3 Ağustos tarihleri arasında Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Haliç Yerkeşkesi’nde gerçekleştirilecek eğitimde katılımcılar 5 gün boyunca siber güvenlik konularını derinlemesine öğrenecek ve bilgilerini pekiştirecek.

UITSEC Siber Güvenlik Yaz Kampı’na katılan öğrenciler UITSEC’in tecrübeli eğitmenleri ve sektörün önde gelen Siber Güvenlik Uzmanları’ndan 5 gün boyunca ücretsiz olarak eğitim alma fırsatına sahip olacak. Eğitime hak kazanan öğrenciler teorik ve pratik eğitimler alırken sanal sistemler üzerinde (CTF) hacking becerilerini geliştirerek saldırganlara karşı savunma tecrübelerini geliştirecekler. Katılımcılar aynı zamanda kendileri için özel geliştirilmiş sanal siber güvenlik laboratuvarında farklı atak senaryoları üzerinde çalışma fırsatı yakalayacak.

Etkinlik Türü : Diğer
Konum : Haliç Yerleşkesi