Genç Girişimciler İçin Pazarlama Yönetimi Ve Üretim Yönetimi Eğitimleri Gerçekleştirildi
4 Ekim 2017

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen Pazarlama Yönetimi ve Üretim Yönetimi Eğitimleri 27 – 28 Mayıs tarihlerinde İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Halkalı Yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Genç girişimci adaylarının yer aldığı eğitimlerin ilk gününde Pazarlama Yönetimi eğitimi verildi.  Pazarlama kararlarında gerekli temel kavram ve kuramların, modern pazarlama yaklaşımlarının öğrenilmesi; vaka çalışmaları ve sektörden örneklerle gerçek yaşamdan pazarlama problemlerinin belirlenmesinde analitik yaklaşım edinilmesi hususunda bilgilendirme yapıldı.

Eğitimin ikinci gününde ise; Üretim Yönetimi Eğitimi hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. Eğitimde, alternatif üretim metotlarını analiz ederek, üretilecek ürüne ilişkin en etkin metodun belirlenmesi, üretimle ilgili kavramların öğrenilerek üretim yönetimi yaklaşımlarının ifade edilmesi ve üretim yönetiminin temel işlevleri ve diğer işletme işlevleri ile ilişkilerinin belirlenmesi konularına vurgu yapıldı.

Katılımcıların son derece memnun kaldığı eğitimlerde, soru ve fikir paylaşımlarının ardından eğitimler interaktif bir ortamda tamamlanmıştır.